top of page

Red Vs Filme din 2016

Acum ca Deadpool a trecut si nebunia incepe usor-usor sa se linisteasca ce filme mai vedem in 2016? Eu pentru ca sunt un gingas si un atent am facut o lista cu ce m-ar interesa pe mine si sper ca si pe voi.

Apropo.. daca nu v-ati dus sa vedeti Deadpool in cinema, sa va duceti! Cu banii vostri pe un bilet se paveaza drumul spre alte filme pentru adulti (rated R) cu superheroes. in fine.. o sa scriu despre asta in review-ul lui Deadpool.

1.Batman v Superman Dawn of Justice - 28 Martie 2016

Ce sa va spun despre filmul asta? ce mai e de spus si nu se vede din trailer? Batfleck se cafteste cu Superman. Sper sa fie epic si plin de actiune cum trailerul ne ademeneste. O sa apara si Wonder Woman care are un rol mai mare decat credeam initial. O sa apara si Aquaman, Flash, Cyborg in film. Nu stiu daca Green Lantern, Shazam si Martian Man Hunter apar in film, vom vedea. Fanii hardocre stiu despre ce vorbesc, ceilalti o sa afle atunci:) Actorul care il joaca pe Lex Luthor ma enerveaza maxim, nu are nimic in comun cu personajul Lex Luthor. Ah! da si .. sa va mai zic ca a primit verdele pentru productie dupa ce producatorii au vazut filmul animat Justice League - WAR (vezi trailer pe youtube aici)

2. Captain America: Civil War - 6 Mai, 2016

Premiza e simpla, guvernul 'Murikan vrea sa inregistreze toti supereroii intr-o baza de date si unii sunt de acord cu chestia asta, vezi Iron man si gasca lui.. iar Captain America si gasca lui sunt impotriva.. si de aici un scandal de proportii. Va fi interesant faptul ca nu exista villan in film.. te aflii de o parte sau de alta a baricadei in functie de preferintele tale sau de dualitatea morala a ideii, vrei libertate deplina pentru eroi sau sa fie supravegheati de o agentie guvernamentala. Va las pe voi sa descoperiti cine ce rol are sa nu dau spoilere. TOTUSI.. avand in vedere faptul ca se apropie Guardians of The Galaxy: Infinity War 1 si 2, Thanos trebuie sa puna mana pe piatra din fruntea lui Vision, The Mind Stone.. speculatiile sunt ca Vision o raneste mortal pe Scarlet Witch si fiind dezamagit de actiunile lui se va retrage in solitudine undeva in spatiu unde Thanos il lasa fara Mind Stone. Vom vedea..

3. X-Men: Apocalypse - 27 Mai 2016

S-a reusit un binevenit reboot al seriei odata cu evenimentele din X-men: Days of Future Past unde intr-un mod inteligent au reusit sa treaca intr-o realitate alternativa odata cu schimbarea trecutului .. cum a facut JJ Abrams cu Star Trek (2009). Foarte bine scris filmul. Acum vine Apocalypse care sincer sa fiu arata ca dracu', parca e un erou negativ din Power Ranger.. si nu intr-un mod bun. Cine a urmarit macar seriile animate cu X-man ar trebui sa stie cum arata Apocalypse.. nu ca un retard de culoare MOV .. da e MOV, WTF?!.. au zis ca o sa ii schimbe culoarea in postproductie intr-un albastru mai realistic.. pfff.. Nu stiu de ce am impresia ca o sa ma calce maxim pe nervi Apocalypse si iar injur studiourile FOX pentru ca isi bat joc de filme.. norocul lor ca s-au scos cu Deadpool.

4. Warcraft - 10 Iunie 2016

Pentru cine a jucat Warcraft si WoW, acest film urmeaza evenimentele din Warcraft 2 si invazia Orcilor si nu numai a orcilor. Zambesc.. nu o sa dau mai multe detalii despre plot. Jucatorii de WoW o sa fie dezamagiti ca nu se situeaza in in timeline-ul din WoW.. nu inca.. cred ca mai sunt 1-2 poate 3 filme pana la Burning Crusade apoi Wrath of the Lich King, apoi Cataclysm, Mist of Pandaria, etc.

Totusi o sa avem parte de Azeroth, de vizualuri cu Stormwind si.. sper eu intemeierea Durotar, capitala Orcilor. It's gamers only.. si pe bune? cine nu a jucat Warcraft sau WOW?

Trailerul este bun, CGI'ul imi place, sper sa fie cu adevarat primul film realizat dupa un joc care sa rupa gura targului, pana acum doar Resident Evil a avut un oarecare succes.

*PS: For the Horde!

5. Suicide Squad - 5 August 2016

Despre Suicide Squad am scris aici. <click here>

6. Doctor Strange - 4 Noiembrie 2016

Dr. Strange va primul film din Marvel care ne introduce in magie si universul magic din Marvel. Pentru cine nu stie despre ce e vorba, Doctor Stephen Vincent Strange, pe numele lui intreg, un doctor stralucit intr-un accident de masina isi rupe oasele, tendoanele din maini si nu mai poate opera. Disperat cauta metode din ce in ce mai putin legale sa isi "repare" mainile ajungand intr-o manastire de calugari din Himalaya unde incepe sa studieze magia.. Si de aici confruntari cu difersi indivizi, cel mai notabil Baronul Mordo, si creaturi magice sau chiar demoni.

Pentru referinta exista un film animat Dr. Strange pe care vi-l recomand. click aici pentru link pe imdb. Il puteti gasi online.

MENTIUNI mai mult decat ONORABILE! (ordine aleatorie)

Star Trek Beyond - 8 Iulie 2016

Rogue One: A Star Wars Story - 16 Decembrie 2016

Cu siguranta ca mai sunt si altele.. astea mi-au venit in cap oricum eu o sa imi eliberez calendarul pentru aceste filme, vreau sa ma bucur de ele in cinematograf.

Daca va place ce ati citit.. follow me on Facebook page here pentru mai multe trailere, filme, review, barfa si chestii care mi se pare interesante. Vizionare placuta!

PS: Va invit si pe grupul de FB: 亗 " Zi-mi un film bun ! " CRAIOVA

discutii, review, pareri, barfa.. totul despre filme!

  • Facebook Social Icon
Featured Review
Tag Cloud
No tags yet.
bottom of page