top of page

Red VS Banshee (serial)


SPOILER FREE!

Banshee si iti da o palma dupa cap si te lipeste cu ochii de sticla pana sorbi toate episoadele.. si te lasa cu foame pentru mai mult. Asta e Banshee.. daca reusesti sa treci de primele 5 episoade care sunt slabute rau, cel putin mie nu mi-au placut in mod special.

Serialul vine de la Cinemax, fratiorul mai mic a lui HBO. Si ca orice canal de televiziune premium (platit) nu are limite cu varsta audientei. PERFECT! pentru ca in Banshee este limbaj vulgar, actiune, violenta, sex, sex, sex, violenta, limbaj vulgar, actiune si iar sex si violenta. Serialul este destinat unei audiente mature si ma bucur enorm ca pot sa urmaresc si altceva decat seriale pentru hipsteri adolescenti care sunt deranjati de orice. pff kids!

Premiza este destul de simpla. Antony Starr intra bine in rolul unui fost puscarias, hot "celebru", specializat in furturi de bijuterii si jafuri de amploare.. Ce e interesant ca nu este specificat numele lui, daca imi aduc aminte bine. Ajuns intr-un orasel (Banshee) preia identitatea noului serif, Lucas Hood care trebuia sa inceapa chiar a doua zi, dar este ucis inainte sa ajunga cineva sa il cunoasca. Si de aici incepe sa se tese o ampla intriga cu rasturnari de situatii, drama, minciuni, violenta si sex agresiv :)

Ulrich Thomsen este Kai Proctor, lupul cel rau, imbracat bine si manierat, fiu de pastor amish, este "gangsterul" local, are mainile bagate in toate afacerile din zona, legale sau ilegale, de la macelarie, pana la cazinouri si droguri. Extrem de violent are destule scene in care isi arata cruzimea in mod violent.. nu ca m-ar deranja.

Hoon Lee ne incanta cu rolul unui hacker asiatic si... travestit. De departe personajul meu preferat din serie. De la tinutele lui ciudate si pline de culoare, este electrizant, extrem de amuzant, cu replici scurte si obicei cu limbaj vulgar, foarte direct si pus pe cearta constant, fura pur si simplu fiecare scena in care apare. Geniala performanta. In primul sezon nu are foarte multe aparitii dar rolul lui creste in sezoanele urmatoare.

Mai sunt personaje interesate doar ca o sa va las pe voi sa le descoperiti .. doar nu o sa va postestesc totul... no, no.. puneti mana pe el si urmariti, va garantez ca nu veti regreta.

Pe total un serial care m-a tinut un weekend pe canapea.. Sigur intra in "Top 10 Best Series All Time" pentru mine. Scenariu bun, dialog bun, actori mai mult decat decenti, sclipitoare unele performante, actiune din plin.

Seria numarul 4 si ultima din pacate ar trebui sa inceapa pe 2 aprilie 2016, can't wait!!

Nota mea pe total cele 3 sezoane 8,9/10 - cand e bun, e bun..

Daca va place ce ati citit.. follow me on Facebook page here pentru mai multe trailere, filme, review, barfa si chestii care mi se pare interesante. Vizionare placuta!

Daca vreti sa urmariti online, lasati un comment o sa va dau link.

  • Facebook Social Icon
Featured Review
Tag Cloud
No tags yet.
bottom of page