top of page

Pentru Sly, sper la Oscar!

Mai e nevoie de prezentare pentru Sylvester Stallone (Sly pe scurt)? Unii din greii oldschool de la Hollywood, cu o cariera imensa in spatele lui unul dintre actorii cu care am crescut dupa revolutie cand ne-a lovit valul de filme "americane".

Cu Sly a fost mereu "hit big, miss big".. ori a dat lovitura cu un film ori a dat fail. Nici nu vorbesc despre toata cariera lui. A reaparut pe radar cu Rocky Balboa (2006), bun filmul, sunt cateva momente in el care sunt facute bine si parea ca Rocky, personajul o sa se retraga definitiv.. era finalul care punea punct unei serii de filme care s-a intins pe parcursul a 40 ani, mda o intreaga viata de om.

Rocky Balboa (2006) - Trailer

Au urmat o serie de filme cu care a dat fail cu 2 exceptii Rambo (2008) si The Expendables(2010) nu intru in detalii pentru ca o sa ma enervez cand ma gandesc cum si-a batut joc de fanii lui cu The Expendables 3 cand a incercat sa transforme franciza intr-un film de copii si adolescenti aduncand sange proaspat de actorii tineri.. bleah.. Totul pentru a atrage audientele tinere.. pff. Ce l-am mai blestemat atunci...in fine.

Rambo (2008) - Trailer

Eh si apoi vine filmul "Creed" (2015). The ultimate mancry movie! Filmul este bun, bun de tot, cand credeam ca nu mai exista nimic care sa ne surprinda la personajul Rocky si la Sly.. si totusi scoate de undeva, ca un truc de magie atat de simplu si atat de bun acest film.. E un film de barbati, care o sa aiba momente cand li se umezesc ochii, o sa aiba momente cand striga "Fucking YEAH". Pustiul Creed (Michael B. Jordan) isi face si el treaba dar nu straluceste, nici nu avea ce sa faca mai mult cu rolul lui. Scenariul e bun, si regizorul reuseste ceva magnific, e un pustan si el.. o sa stau cu ochii pe el in viitor e la inceputul carierei, il pune pe Sly pe un piedestal si te lasa sa il descoperi sa il vezi slabit si batran si bolnav si puternic in acelasi timp. E rolul vietii lui si Sly stie, stii si tu cand iesi din sala de cinema.

Creed (2015) - Trailer

A castigat deja Golden Globe si Critic's Awards pentru rolul secundar din "Creed". Eu sper sa ia si Oscarul.. ar fi un gest din partea lor sa il dea.. Rolul asta si intreaga lui cariera si varsta il recomanda, fingers crossed!

Ah da.. si Leo (Leonardo DiCaprio) sa castige si el Oscarul pentru pentru Revenant.. merita.. merita si pentru The Wolf of Wall Street.. dar nah, n-a fost sa fie. Se vede foamea lui pentru Oscar.. toate filmele lui din ultimii ani sunt pentru Oscar, il vineaza si il va lua.. pentru ca e bun si pentru ca stie ca poate

Va urez bafta la Oscar, baieti!

Like, share, comment or subscribe.. daca va place!

  • Facebook Social Icon
Featured Review
Tag Cloud
No tags yet.
bottom of page